Сегодня
Четверг 2 мая 
11:18


НОВОСТИ АКЦЕНТ МНЕНИЕ СКАЗКА ТЕНДЕНЦИИ КАПИТАЛ НЕФОРМАТ НООСФЕРА ГАЛЕРЕЯ
Новости
06.01.2010 | 

«Союз защиты прав вкладчиков Украины» поддерживает исключительно Януковича



Вовремя.info

В 1990 – 1991 годах после развала СССР миллионы вкладчиков бывшего СССР стали нищими, потеряв честно заработанные деньги. Еще в 1995-1996 году десятки тысяч ограбленных вкладчиков выходили на улицы, перекрывали движение транспорта, штурмовали городские и областные администрации, требуя вернуть потерянное. Но воз и ныне там. 28 декабря в Киеве достоялась учредительная конференция Союза защиты прав вкладчиков Украины, основателями которой стали руководители областных организаций Всеукраинского союза обманутих вкладчиков и акционеров Украины из Чернигова, Киева, Луганска, Днепропетровска, Харькова, Николаева, Хмельницкого, Ровно и других областей Украины – всего около 20 организаций, пишет "Голос".

«Обіцянки Юлії Тимошенко повернути гроші так і залишились обіцянками. Кинувши по 1000 гривень Юлія Володимирівна забула порахувати, чого була варта радянська тисяча і чого сьогодні варті 1000 українських гривень, - про це йшла мова на конференції. - Але сьогодні ми маємо шанс змінити ситуацію, змінити її для мільйонів ошуканих вкладників. Багато з них так і не дочекались, коли держава Україна захистить їх, повернувши чесно зароблені гроші. Сьогодні тільки від нас з вами залежить, будуть нам повернуті наші заощадження чи кануть у літа».

Обдурені одноосібною заявою голови спілки Богдана Рафалюка про підтримку Юлії Тимошенко на виборах-2010, висловили йому недовіру. Робити таку заяву обласні організації його не уповноважували, оскільки давно визначилися зі своїми політичними уподобаннями. Обурені паскудною неправдою і щоб засвідчити своє бажання підтримувати винятково Віктора Януковича обласні підрозділи Всеукраїнської спілки обдурених вкладників створили нове об’єднання.

«Ми не визнаємо Рафалюка нашим керівником. Він для нас ніхто. Виконуючи вказівку Тимошенко, він підтримав її ганебну практику обдурювати людей на кожному кроці. Два чоботи зійшлися до пари! Ми не допустимо такого паскудства і оголошуємо про створення нового об’єднання», - заявили учасники конференції, обравши своїм новим керівником представника Чернігівщини Валерія Допірчука.

На конференцію вкладників був запрошений Микола Азаров. Він погодився з програмою повернення вкладів, запропонованою громадською організацією «Спілка захисту вкладників України». Вона співпадає з програмними засадами кандидата на пост Президента В.Януковича.

По-перше, гроші потрібно повернути усім – безпосередньо вкладникам чи їх спадкоємцям. По друге, оскільки сьогодні купівельна спроможність тисячі гривень не співпадає з купівельною спроможністю у 1991 році тисячі рублів, передусім потрібно провести індексацію вкладів. І обов’язково потрібно закріпити повернення коштів на законодавчому рівні.

По завершенню конференції, вкладники підтвердили раніше заявлене бажання підтримати єдиного кандидата в Президенти України Віктора Федоровича Януковича. Голосували за таку пропозицію одноголосно.

«Віктор Янукович - Людина з великої літери, захисник Православної віри, захисник бідних і знедолених, перший в історії незалежної України, хто підняв пенсію і зарплату шахтарям, металургам, людям робочої професії. Сьогодні його критикують ті, хто зробив свою зарплату, зарплату та пенсії суддів у десятки разів більше, ніж робітничого класу, лише для того, щоб започаткувати свавілля дармоїдів і мисливців на людей на-кшталт Лозинського.

У народу України є свій вибір, є порядна людина, яку визнає Америка, поважає Європа і по-братськи відноситься Росія. Ця людина може підняти з колін весь народ України, повернути нам впевненість у завтрашньому дні і зберегти незалежність нашої держави.
Ми закликаємо всіх, рідних, близьких, взяти з собою друзів, кума, свата, брата, тещу, онука і сусіда, не стояти осторонь від доленосного вибору, а піти 17 січня на виборчі дільниці і проголосувати і вибрати істинно народного Президента України Віктора Федоровича Януковича, і нехай нам щастить і Господь Бог буде на нашому боці», - відзначив Валерій Допірчук.

Ошуканих та обдурених вкладників понад 20 мільйонів в Україні. Тож не дивно, що таке порозуміння з Партією регіонів та її лідером щодо вирішення проблеми не залишилось непоміченим Юлею Тимошенко.

Рафалюк вслід за заявою від імені усіх постраждалих про підтримку чинного Прем’єра на виборах-2010, облив брудом своїх колишніх однодумців. Забувши про мораль та людські цінності, він звинуватив людей в отриманні грошей від Партії регіонів.

«Усі ми, учасники зустрічі з Віктором Януковичем, вкрай обурені діями Рафалюка. Ми відповідально заявляємо, що не маємо жодного відношення до його особистого рішення. Прикриваючись нашими іменами, він нахабно разом з Тимошенко дурить людей. Підтримка Тимошенко – його одноосібне рішення. А його розповіді про отримання нами грошей від Партії регіонів – суцільна неправда. Ніяких ані доларів, ані гривень нам не давали і не обіцяли. А от сам Рафалюк, вочевидь, має користь від ганебних заяв. Він продався такій же, як і сам. Через неправду він намагається пригрітися біля владного корита.

Ми, засновники Спілки захисту прав вкладників України, заявляємо про свою підтримку єдиного народного кандидата в Президенти, який у своїй передвиборчій програмі задекларував, що всі заощадження будуть повернуті людям. Ми йому довіряємо і віримо. Віктор Янукович завжди робить те, що обіцяє», - повідомив наказний голова «Союзу захисту прав вкладників України» Валерій Допірчук.

Аби не бути голослівним, Допірчук разом зі своїми однодумцями – а це близько 20 обласних організацій вкладників – написали відповідні заяви та передали їх для оприлюднення. «Ми просимо опублікувати наші заяви, у яких спростовуємо нахабну брехню Рафалюка», - закликав Допірчук.

Первоисточник: ForUm


Комментарии читателей
Ваше имя  
Комментарий
до 1000 знаков
 
Код подтверждения  
   
ТОП-Новости
13:03 Коломойский намерен обжаловать продажу "Лугансктепловоза"
12:56 "Лугансктепловоз" без аукциона купили россияне
12:36 "НУ" хочет подвинуть из коалиции коммунистов
12:23 Лозинский ознакомился с третью материалов дела, но вину не признал
10:00 Заместитель Дубины ответит за газ Фирташа

Новости
15:14 Кому выгодно казино в Крыму
09:19 «Укрметртестстандарт» обнаружил винный фальсификат
17:37 Рынок труда нуждается в рабочих профессиях
11:39 НПЗ должны прекратить шантаж правительства Украины
14:31 Принятие закона об азартных играх вызовет рост цен на коммерческую недвижимость
19:16 Украинская игорная действительность меняет формы
15:30 Новым министром ЖКХ станет первый зам Попова?
15:11 Мнение: Назначение министра ЖКХ Попова в КГГА – это проявление кадрового кризиса власти
14:51 ТВi просит органы расследовать инцидент с "наружкой"
14:45 Сухий устал от губернаторства и хочет снова в Раду
14:41 Янукович после расследования решит, возвращать газ Фирташу или нет
14:26 «Коммунальный фронт» призывает провести в ЖКХ люстрацию управленческого аппарата
14:03 ФГИ разошелся: На очереди - "Укртелеком"
13:52 В ФГИ не удовлетворены продажей "Лугансктепловоза"
13:48 Ляпина отрицает заявление Еханурова о переходе "НУНС" в коалицию

Галерея


КАК ВСЁ ЗАПУТАННО



Социальная сеть



ВЫШЕ НЕБА

Интересное видео

Загрузка...

{medit}
Реклама на сайте   |   Контакт   |   Сделать стартовой   |   Добавить в избранное

Rambler's Top100 Рейтинг@Mail.ru bigmir)net TOP 100
Все права защищены © 2006 - 2009 Вовремя.info

Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки
(для Интернет-изданий - гиперссылки http://vovremya.info) на "Вовремя.info".
Редакция не всегда разделяет мнения авторов и несет ответственность лишь за уровень дискуссии.
{noindex} Разработка и сопровождение: baev.kiev.ua
Разработка дизайна: Студия Like
{/noindex}
{medit2}